Microblading

Bij Aygin Hairstyle hebben wij de best microblading specialist in Amsterdam.

Wat is Microblading?

Microblading is een techniek waarbij semi-permanente make-up handmatig wordt aangebracht op de wenkbrauwen. Met behulp van flinterdunne naaldjes in de vorm van een mesje, worden één voor één lijntjes pigment in de vorm van haartjes aangebracht, net onder de bovenste huidlaag.

Is Microblading een tatoe?

Permanent makeup zijn tatoeages die met een machine wordt aangebracht, microblading is volledig handmatig. Tatoes zijn dieper in de huid gezet, microblading is net onder de eerste huidlag gezet. Met de hand worden er lijnen in de vorm van haartjes gecreëerd wat een natuurlijk en subtiel resultaat geeft.

Hoe lang blijf Microblading zicht baar?

Microblading blijft gemiddeld zo’n 1 tot 2 jaar zichtbaar in de huid, en vervaagd gedurende periode steeds wat meer uit de huid. Hoelang microblading zichtbaar blijft verschilt per persoon en per huidtype. 

Is Microblading pijnlijk?

Microblading wordt door de meeste mensen ervaren als een pijnlijke behandeling. Net zoals andere schoonheids techniquen zoals waxen is    Vrijwel logisch, er worden kleine sneetjes in je huid geplaatst. Tijdens zo een behandeling kan je ervoor kiezen om een verdoving te smeren.

Hoe lang duurt herstel van microblading?

Na 6 weken zijn de wenkbrauwen in de meeste gevallen volledig geheeld na microblading. Je kunt na deze periode weer langskomen voor een touch-up sessie. We controleren of de wenkbrauwen goed zijn geheeld. Als nodig brengen we de hairstrokes waneer nodig. Dan begint het genezingsproces opnieuw voor de nieuwe hairstrokes.

Bridal Packages

Essential Hair & Makeup

Glamour & Costume

Makeup & Portraits

Heb je een portret waarvoor je er op je best uit wilt zien? Laat me je make-up gebruiken en je helpen je zelfverzekerd en mooi te voelen.

Over mij

Je kunt me Jessica noemen, ik kom uit Iran. Ik vind het leuk om anderen te steunen zodat ze er op hun best uit kunnen zien.

Ik wil dat je je compleet voelt in alle aspecten. Haar, make-up, huid, nagels.

Wij zijn gespecialiseerd in het knippen van haar, het kleuren van haar, het plaatsen van hairextensions, make-up, wimperextensions, microblading, huidbehandelingen, nagels, nagelverven.

Ik zou graag het beste van je glans willen hebben, kom langs voor een kopje koffie, laten we kijken wat je lekker vindt en dat beter maken.

Je bent mooi
en ik wil dat de rest van het woord dat ook ziet.

Microblading Diensten

Bridal Makeup

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.

Makeup

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.

Party Makeup

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.

Portrait Makeup

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.

My Work

Email Me